ما رو دنبال کنید تا جدیدترین مطالب و اخبار آزمایشگاهی دریافت کنید

مقالات مهم آزمایشگاهی
کوره الکتریکی

کوره آزمایشگاهی الکتریکی چیست؟

از این دستگاه برای گرم کردن شدید و سوزاندن کامل مواد و نیـز ذوب کـردن برخـی از فلزات استفاده می شود و رایج ترین نوع آن می تواند مواد مختلف را تا حدود °١٢٠٠ C گرم کند که در هنگام کار با این دستگاه باید توجه داشت تا درب آن زیاد باز نماند زیرا در ایـن حالـت حـرارت تولید شده داخل آن به سرعت خارج می شود .

از کوره ها عموما برای ساخت اشیای سرامیکی استفاده می شد.در انگلیسی آمریکایی و کانادایی واژه کوره به تنهایی عموما برای توصیف سیستمهای گرمایش خانگی بر مبنای یک کوره مرکزی بکار میرود (همچنین بعنوان دیگ بخار یا گرمکن نیز در انگلیسی بریتانیایی شناخته میشود)، و گاهی اوقات بعنوان مترادف  Kiln  ، ابزاری برای تولید سرامیک، بکار می رود.

کوره الکتریکی : از این دستگاه برای گرم کردن شدید و سوزاندن کامل مواد و نیـز ذوب کـردن برخـی از فلزات استفاده می شود و رایج ترین نوع آن می تواند مواد مختلف را تا حدود °١٢٠٠ C گرم کند که در هنگام کار با این دستگاه باید توجه داشت تا درب آن زیاد باز نماند زیرا در ایـن حالـت حـرارت تولید شده داخل آن به سرعت خارج می شود .

توجه
دمای قابل تحمل دستگاه کوره در بازه زمانی زیاد (نهایتا ۴ساعت) ۱۰۰۰درجه سانتی گراد می باشد. ماکزیمم دمای قابل تحمل دستگاه کوره در بازه زمانی کم (نهایتا ۳۰ دقیقه) ۱۱۰۰ درجه سانتی گراد می باشد لذا استفاده از این دستگاه در دمای ۱۲۰۰درجه به مدت بیش از ۱۰ دقیقه توصیه نمی شود.

لفظ کوره همچنین میتواند به گرمکن های حرارت مستقیم ، که در صنایع شیمیایی برای دیگهای بخار یا تامین کننده های گرما برای واکنش های شیمیایی فرآیندهایی همچون کراکینگ، و همچنین بخشی از نامهای انگلیسی استاندارد برای بسیاری ازکوره های متالوژی (ذوب فلزات) در سراسر دنیا،نسبت داده شود.

انرژی گرمایی برای تغذیه کوره ممکن است مستقیما بوسیله احتراق سوخت ،توسط الکتریسیته همانند کوره الکتریکی یا توسط گرمای القا شده در کوره های القایی فراهم شود.

 کوره‌های آزمایشگاهی محفظه هایی هستند با قابلیت کنترل دمای محفظه با دقت کنترل 3 الی 10 درجه سلسیوس (بسته به ساختار و نوع دستگاه این مقدار متفاوت است)

  1. کوره های آزمایشگاهی کاربرد های وسیعی در صنایع آزمایشگاهی دارند , برخی از این کاربرد ها عبارتند از: خشک کردن نمونه , تست شوک پذیری حرارتی نمونه , ذوب نمونه , استریل کردن نمونه (sterilization) , تست های مخرب نمونه , تست های متالوژی ، خاکسترگیری و....
  2. برخی از صنایع آزمایشگاهی که نیاز به این نوع دستگاه ها دارند: آزمایشگاه های صنایع پزشکی و دارویی , آزمایشگاه های متالوژی , آزمایشگاه های صنایع غذایی و دارویی , آزمایشگاه های دانشگاهی , آزمایشگاه های صنایع شیمی , آزمایشگاه های صنایع مواد , آزمایشگاه های صنایع پلیمر , آزمایشگاه های صنایع نفت و گاز , آزمایشگاه های صنایع کالیبراسیون , آزمایشگاه های صنایع قطعه و خودرو سازی , آزمایشگاه های صنایع ذوب , آزمایشگاه های صنایع سرامیک و ...

انواع کوره آزمایشگاهی الکتریکی شرکت کاوش آزما:

کوره های الکتریکی آزمایشگاهی ، آماده تحویل ، شرکت کاوش آزما به شرح ذیل می باشند که با کلیک بر روی نام هر کدام به صفحه محصول هر کوره در فروشگاه کاوش آزما وارد می شوید.

کاوش آزما

شرکت کاوش آزما (سهامی خاص) در سال 1372 فعالیت رسمی خود را در زمینه طراحی و تولید دستگاه های آزمایشگاهی و پزشکی مورد استفاده در آزمایشگاه های تشخیص طبی ، مواد غذایی ، آب و فاضلاب ، ری گیری و تعیین عیار طلا و آزمایشگاه های مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی و صنعتی آغاز نموده است.

نشان ملی ثبت

logo-samandehi

شرکت کاوش آزما

تمامی حقوق و مطالب وب سایت متعلق به شرکت کاوش آزما و استفاده از آن با ذکر منبع مجاز می باشد.